Se incarca... Incarcarea continutului depinde de viteza conexiunii!

Care este culoarea pe care o doriți?

Imagine 2548b

     Un titlu simplu, probabil pentru tine este doar o întrebare simplă pe care noi ți-o punem atunci când comanzi o mască, sau poate că este întrebarea pe care ți-o adresează vânzătorul la magazinul de haine, sau o întrebare pusă la un test de personalitate, DAR nu contează asta.

     Răspunsul tău este mereu complicat, sau cel puțin este complicat în mintea ta înainte să dai răspunsul final pentru că te gândești : “îmi place roșul dar verdele mă prinde mai bine și cu toate astea albastru se potrivește perfect cu noua mea geantă” și astă e doar un răspuns din gândul tău, un răspuns complicat pe care nu ai putea să îl dai.

     Dacă mă întrebi pe mine, după atâția ani de căutări, mi-am dat seama că nu pot alege doar o singură culoare pentru că de-a lungul timpului mi-a plăcut și roșul și albastrul și verdele și portocaliul, toate făcând parte din mine, din garderoba mea și din cuvintele pe care le scriam colorat la fiecare oră de matematică pentru a înțelege teoremele.

     Încă un “DAR “ sau “ÎNSĂ” pe care aș vrea să îl folosesc și promit că este ultimul, nu știu la ce ne ajută toate lucrurile astea, de ce aș avea nevoie de o singură culoare , de ce în răspunsul meu trebuie să existe doar un cuvânt ? De ce când mă întrebi trebuie să îți spun doar “ roșu” sau “ albastru “ sau “verde” de ce fraza mea nu poate să fie :”aș prefera roșul dar să aibă totuși și puțin verde pentru că se potrivește” …

     Vezi? Este simplu să spui “Culoarea pe care o doresc este, păi să mă gândesc… “ este și mai simplu să vii la noi și să ne spui că îți plac mai multe culori și că nu poți să te decizi…

     Stai liniștit, noi te înțelegem perfect pentru că am trecut și noi prin asta, deci poți să te gândești de mai multe ori și răspunsul tău să fie complex. Vrei o mască colorată pentru că ești viu, pentru că trăiești și pentru că îți plac toate culorile ,toate te reprezintă și ți se potrivesc .

     Deci, dacă la întrebarea asta pe care noi sigur ți-o vom pune atunci când vrei o mască, răspunsul tău va fi diferit de cel pe care îl dai într-un magazin de haine, și noi îl vom înțelege, nu te speria!!! Asta înseamnă  handmade! Mai multe culori, mai multe cerințe și originalitate!

     Alege Handmade pentru că produsele noastre să fie ideea ta!

Leave a Comment