Se incarca... Incarcarea continutului depinde de viteza conexiunii!

Ce facem când ne plictisim?

SONY DSC

De ce să ne plictisim? Cuvântul ăsta îl aud peste tot și sunt deja “plictisit” de el, de ce? Pentru că toată lumea îl folosește atunci când nu are idei, proupuneri sau nu lucrează la ceva.
Ce facem noi? Noi nu ne plictisim niciodată pentru că lucrăm la ceva. Ceva care pentru tine poate este doar un alt obiect pentru care să dai bani, dar noi nu avem nevoie de bani, ci de mulțumiri. Noi creem o valoare pentru că tu să o deții și să o prețuiești.
Poate că deja știi idea asta, dar îmi place mie să o repet de fiecare dată când e nevoie, așadar noi creem pentru ca tu să fii mulțumit și să apreciezi. Dacă fiecare om care trece prin fața unei expoziții de-a noastre, și ne-ar aprecia munca, chiar dacă nu ar cumpăra nimic, ne-ar motiva și mai mult, pentru că am ști că munca noastră este apreciată de oameni, de.. N oameni.
De ce folosesc matematica în această ecuație? Pentru că fără matematică nu aș putea să iți explic cum să iți mărești veniturile.
Habar n-am cum o poți face, poți încerca pe alte site-uri pentru a îți raspunde la această problemă, dar știu că aici poți doar să apreciezi o muncă depusă de niște oameni care au început probabil ca tine, oameni care s-au întrebat cum să iși mărească veniturile, cum să iși petreacă în mod diferit timpul, și au început puțin câte puțin să depună mult efort pentru a crea o valoare, pentru a vinde o valoare, iar după toate aceste câteva serii de “plictiseală” au observat că au un talent: talentul de a scrie, a picta, a vinde sau talentul de a crea lucruri pe care noi le numim artă.
E rândul tău să creezi și să vinzi o valoare, e rândul tău să fii diferit de ceilalți căutând în această “plictiseală” un venit în plus, o satisfacere și un remediu pentru boala nesuferită care iți pune întrebări…plictiseala.
Deci? Ne-am înțeles? Căutăm o valoare pentru că toți caută o valoare și pentru că ne-ar plăcea să vedem ce faci atunci când te plictisești. Dacă deja ai renunțat la plictiseală și ai un blog poți să ne lași în comentarii linkul. Suntem foarte CURIOȘI!

Leave a Comment