Se incarca... Incarcarea continutului depinde de viteza conexiunii!

Ce facem de sărbători?

christmas-tree-wallpaper1024x768

« Vin sărbătorile, vin! » Neuitată, cântată de toți și mai ales apreciată de copii. DA ! Este vorba de melodia din reclama cu Coca-Cola, pe care toți cei care o văd la televizor nu încetează să o mai cânte.

Dacă melodia aia începe să apară la televizor, este clar, a venit Crăciunul! De ce? Pentru că mereu ProTV se ocupă de telespectatori și le urează « Sărbători fericite ! » prin orice reclamă, de la reclama cu Coca-Cola până la reclamele cu Moș Crăciun care le face cadouri copiilor prin telefon.

Dacă te intrebi ce să facem de sărbători, ei bine, televizorul nu este o soluție chiar dacă afară e frig, bate vântul și ninsoarea nu se oprește, totuși sunt lucruri mult mai bune de făcut decât să stai și să revezi reclamele și filmele care apar în fiecare an pe același post.

Dacă chiar te plictisești ar cam trebui să intri pe Internet și să începi să cauți deja cadouri pentru cei dragi, nu de alta, dar sa știi că un Crăciun fără cadouri este ca un Revelion fără șampanie sau ca un Paște fără ouă… Și ca să ai ce pune sub brad, nu doar cutii false pe care uneori le pui de decor când vin prietenii în vizită, ar trebui să cumperi cu adevărat cadouri.

Iarna asta avem o ofertă bună pentru tine, să zicem « de nerefuzat » : fiecare al treilea produs cumpărat (cel mai ieftin din cele trei) are o reducere de 50 % in perioada 15 noiembrie -20 decembrie! Și nu uita să cauți pe site produsele cu reduceri !!!

Dacă nu ai ințeles, trimite un mail și noi iți explicăm mai bine. Succes la cumpărături și … Sărbători Fericite !

Leave a Comment