Se incarca... Incarcarea continutului depinde de viteza conexiunii!

Ce vorbești atunci când taci?

6

Inspirat de filmul“ A Thousands Words” am decis să scriu articolul ăsta și să te întreb dacă ți-ar mai rămâne doar 1000 de cuvinte de rostit, ce ai spune?

Ai mai vorbi? Ai mai rosti niște cuvinte care oricum pentru alții nu au nici un rost?

Probabil te gândești că articolul ăsta nu are nici o legătură cu site-ul nostru de maști și de tablouri, dar totuși încerci să îl citești în continuare știind că la final totul se leagă… Ok! Asa este! La final totul se leagă, dar ce ai face cu astea  1000 de cuvinte pe care le mai poți rosti în viața asta? Cu cine ai vorbi? Ai putea să taci pentru totdeauna doar de frică să nu mori?

Știi care este ideea? Măștile noastre au chip de om dar totuși nu vorbesc, au o viață eternă dacă nu le spargi și aduc un zâmbet pe chipul oamenilor. Ești sigur că tu nu ești o mască? Crezi că tu nu poți să aduci fericire și zâmbete fără să vorbești?

Prea multe întrebări și zero răspunsuri, dar este bine că îți pui și tu semne de întrebare pentru că dacă ai face acest experiment doar pentru o zi îți spun sigur că ai înnebuni doar cu gândul că ceilalți își spun ofurile iar tu nu poți să te exprimi.

Dacă ai o mască pe perete observ-o măcar o zi, stai doar cu ea, privește-o și încearcă să te regăsești în ea. Dacă nu ai una, poți să o comanzi de pe site, încearcă măcar să îți dai seama cât de diferită e viața pentru un obiect. Gândește-te, dacă ai  fi un obiect, ce ai face?

Un obiect te face uneori fericit pentru că nu vorbește, doar te privește și îți aduce aminte de multe momente profunde din viața ta.

Măștile de vânzare le găsești pe site, dar înainte să cumperi o mască îți recomand să vezi filmul, să te inspiri și să faci experimentul . Uneori cuvintele dor, alteori tăcerea este și mai dureroasă, dar liniștea uneori  te relaxează, ascultă-ți un moment vocea interioară

Leave a Comment