Se incarca... Incarcarea continutului depinde de viteza conexiunii!

Cum am schimbat ochelarii de soare pe o mască venețiană?

12mica masti 028

Poate crezi că e un titlu ciudat pentru un articol pe site-ul ăsta, unde în mod normal ai găsi articole despre artă și despre cât de frumos îți poți decora casa cu produsele noastre handmade de decor.. DAR NU!

Vreau doar să subliniez faptul că în viață unele lucruri se schimbă și devin de-a dreptul ciudate. În poza de mai sus se vede clar cât de mult te influențează o mască venețiană și îți schimbă și stilul vestimentar.

Și ca să vorbim și de modă, MODA este cea care se schimbă, ne schimbă și îi schimbă pe cei din jur. Ochelarii de soare se poartă vara! Masca venețiană o poți purta oricând, pentru că acum este CHIC.

Am cunoscut cățiva oameni care probabil se află și ei pe internet și îmi citesc articolul, eu îi numesc “portocalii”, da, oameni portocalii pentru că se îmbracă bizar și se comportă diferit, dar care și-au impus modul lor de a trăi, modul lor de a se îmbrăca.. Ghiciți cum? În portocaliu…

Oamenii despre care discut și-au permis să fie diferiți și îi admir, iar pentru că trăim în cele mai frumoase timpuri, timpul acela când putem să fim liberi, ar trebui să ne trăim viața așa cum ne dorim.

Nimeni nu va întreba de ce port ochelari în timpul iernii când ninge GRAV și nimeni nu va îndrăzni să întrebe de ce ți-ai schimbat ochelarii de soare cu o mască venețiană într-un alt sezon, pentru că tocmai aceste timpuri ne permit să inventăm noi propriul nostru stil.

Așadar un prim gând care îmi trece prin minte este acela de a evolua, indiferent dacă ceilalți consideră cî doar mă comport într-un mod diferit, eu îmi permit să evoluez și îmi permit să schimb MODA și să devin chic în felul meu.

Ochelarii de soare ca accesoriu nu vor fi niciodată demodați, doar dacă eu mi-aș dori să îi transform în obiecte vechi și să aduc în lume noul accesoriu : masca venețiană.

Sfatul meu pentru voi este să deveniți chic în felul vostru, fără să îi copiați pe cei cu ochelarii de soare care ar trebui să știe că s-au cam demodat… AAa și apropos!!! Măștile noastre venețiene de purtat sunt la doar 35 de lei, sunt handmade, modele diferite, pentru toate ținutele tale!

Nu este penibil, este incredibil!

 

Leave a Comment