Se incarca... Incarcarea continutului depinde de viteza conexiunii!

Cum ne-am pierdut copilăria?

tablouri lucrate manual bucuresti romania

Ți se pare că vorbesc prostii încă o dată și susții tare și răspicat că nu ai pierdut nimic, dar adevărul este că în sufletul tău încă te simți un copil neeliberat, încerci să îți spui mereu punctul de vedere în familie și dacă ai și copii încerci să le spui tot felul de lucruri pe care ar trebui să le facă.

“Pe vremea mea..” sau “ când eram eu copil..” și începi să povestești lucruri care nu s-au întâmplat sau lucruri care ai fost obligat să le faci, dar care mereu ți-au displăcut. Ce încerci să faci cu copilul tău? De ce încerci să îți trăiești copilăria prin el? De ce îl îmbraci ciudat, doar pentru că așa erai și tu îmbrăcat? Doar pentru că te regăsești în salopeta aia de blugi?

Vremea s-a cam schimbat și a venit rândul tău să vezi asta, este timpul să uiți de copilăria ta și să o transformi în frumos pe cea a fiului tău, să îi cumperi lucruri frumoase și să îl îmbraci cel puțin decent.

Dacă te întrebi ce legatură are cu măștile și tablourile noastre, sfatul meu este să încetezi cu alte întrebări inutile. Nu are nici o legătură, DAR ar fi frumos să vezi partea frumoasă a lucrurilor… Copilului tău sigur i-ar plăcea o mască cu adevărat venețiană pentru bal și nu masca aia pe care ai desenat-o pe o hârtie și vrei să o prinzi cu un elastic de capuțul fiului tău. Gândește-te bine cât de prost s-ar simți la balul mascat al clasei, când toți colegii săi au măști cumpărate direct de la Carnavalul din Veneția, iar el, nu că nu și-ar permite, dar părinții lui au crezut că este mult mai simplu dacă este o masca făcută de ei, pe o hârtie.. Dar oameni buni, măștile noastre sunt 100% handmade, lucrate manual chiar de artistul Conghilete Constantin.

Ce-ai zice să te gândești mai puțin la copilăria ta și mai mult la a lui? Să renunți la lucrurile de modă veche, să faci un pas nou în viață și să îi schimbi și lui înfățișarea la balul mascat al clasei.

Butonul de comandă și coșul de cumpărături le găsești pe site-ul nostru, iar dacă vrei ceva și mai unicat ne poți trimite un mesaj la adresa de mail și numărul de telefon de pe site!

Leave a Comment