Se incarca... Incarcarea continutului depinde de viteza conexiunii!

De ce ne numim iLoveArt.ro ?

breslo ilove

Poate că îți pui întrebarea asta când ne accesezi site-ul sau poate că pentru tine nu contează, dar totuși îți răspund la întrebare pentru că așa ar fi onest dacă deja ne-ai vizitat .

Suntem « iLoveArt » pentru că în engleză probabil știi ce înseamnă asta și pentru că într-adevăr afirmația facută în link este adevarată, iubim arta și ne ocupăm cu asta din 2007. Suntem o echipă de intruși care vor să iți spargă lacătul și să ajungă la sufletul tău, iar cel ce ne coordonează este un artist care își transformă hobby-ul într-un mod de viață plăcut.

Artistul, Conghilete Constantin, nume care probabil iți sună cunoscut pentru că deja a apărut în presă, este acum online și pe Breslo.ro. Magazinul online de pe Breslo se numește bineînțeles « iLoveArt.ro » și are aproximativ 150 de produse, toate fiind lucrate manual de către artist.

« Mulțumesc Breslo.ro pentru că mi-a permis să îmi expun creațiile în acest minunat magazin și sper să contribuim împreună la o creștere treptată a imaginii artei in Romania și a lucrului facut handmade. Mulțumesc persoanelor care mă inspiră în fiecare zi, prin produsele pe care și le expun pe acest site. » ne mărturisește Conghilete Constantin, artistul care lucrează pentru suflet și pentru frumos.

Așadar, dacă v-am convins și pe voi să intrați pe Breslo și să admirați toate produsele din cele peste 6000 de magazine online, vă așteptăm, iar dacă sunteți și voi artiști sau mici creatori de lucruri frumoase, vă sfătuim să vă deschideți cât mai repede un magazin.

Vrem să vă admirăm și produsele voastre !
Cu drag, noii vânzători de pe Breslo !

Leave a Comment