Se incarca... Incarcarea continutului depinde de viteza conexiunii!

Dragă Moș Crăciun…

venetian masks gifts

Dragă Moș Crăciun,

Pentru că se apropie ziua cea mare când trebuie să ne bucuri cu prezența, iți cerem să fii un moș mai tânăr decât de obicei pentru că de data aceasta vrem ceva mai nou, ceva mai modern.
Ne dorim mai multă putere pentru a putea lucra în continuare la creațiile noastre de artă, mai multă publicitate pe internet și mai multe comenzi.
Dacă nu te superi, crezi că ai putea crește numărul de clienți? Nu foarte mulți, că altfel măștile și tablourile nu ar mai putea fi realizate de noi, ar fi prea multe și nu am avea cum să le trimitem prietenilor noștri la timp. Nu vrem multe lucruri, dar vrem să ne ajuți cu site-ul ăsta nou, să putem să îl creștem, să ajungă așa bătrân ca tine, să avem aceeași abilitate când vine vorba de comenzi, să fim și noi rapizi ca tine, să avem și noi o sanie cu reni mai energici, să le dai spiridușilor noștri puțină Coca-Cola să guste și ei puțin puterea și agilitatea. Și atunci când vine vorba de împachetat să ne dai și nouă hârtie colorată pentru ca totul să fie mai vesel, să fii drăguț și să ne lași și nouă rețeta pentru ciocolata care te-a facut așa de dolofan.
Dacă ți se pare că lista nu e foarte mare și am fost copii cuminți, atunci iți mai cerem ceva: am dori să avem mai multe vizualizări la site, multe comentarii și mai multe like-uri la pagina de facebook. Apropo ar trebui să dai și tu, mai Moșule, like la pagina de facebook http://www.facebook.com/iLoveArt.ro și dacă îți place scrisoarea noastră să ne lași și un comentariu.
P.S. : am văzut că anul trecut ți-a plăcut masca cadou de sub brad și în unele poze pe care ți le-ai postat pe facebook erai cu ea în mână. Sper ca anul acesta să fii la fel de încântat de cadou. Să le dai și spiridușilor site-ul nostru, poate vor să comande și ei ceva, și dacă alți oameni vor și ei lucrări de la noi de pe site, poți să le iei în sania ta și să le trimiți la ei…
Mulțumim că ești în fiecare an cu noi!

Leave a Comment